“PJESMA SAMO ŠTO JE IZAŠLA, A VEĆ HIT” Anastasija bilježi uspjeh za uspjehom - BIGportal.ba
Ex Yu

“PJESMA SAMO ŠTO JE IZAŠLA, A VEĆ HIT” Anastasija bilježi uspjeh za uspjehom

Anastasija Ražnatović je u toku jučerašnjeg dana objavila treći singl sa predstojećeg debitantskog albuma, a u jednom sve svi slažu – možda izdaje jednu pjesmu godišnje, ali mlada pjevačica već treći put zaredom ima hit godine.

Podsetimo, iako je prvobitno bilo planirano da “Heroina” bude predstavljena publici uz visokobudžetni spot, kao što je slučaj bio sa “Savršenim parom” i “Ranama”, Anastasija je promijenila mišljenje nakon što je demo verzija ove numere ilegalno završila na internetu. Kako bi njeni obožavaoci mogli da uživaju u finalnoj verziji pjesme, Ražnatovićeva ju je objavila uz tzv. “lirik video”.Ipak, to je nije omelo da se pozicionira na prvom mjestu Jutjub trending liste u roku od 24 časa u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, dok je druga u Sjevernoj Makedoniji.

Pohvalni komentari mogu se pročitati na sve strane, a slušaoci uglavnom ističu kako je “Heroina” “drugačija od prve dvije pjesme, ali da opet zvuči svjetski”.

Pojedini hvale Anastasijin triler, za koji tvrde da je “toliko jedinstven da niko na estradi nema takav”, a posebnu pažnju je privukao komentar jednog Austrijanca sljedeće sadržine: “Top! Ekstra! Tek je izašla, a već je hit! Pozdrav iz Salcburga! Ovdje se već sluša u diskoteci par sati nakon objavljivanja!”, piše Blic.

Danas objavljeno

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

D

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: “Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim”

D

OVO JE UNUKA LjUBIŠE SAMARDžIĆA: Miljenica slavnog glumca izrasla u pravu lepoticu, a evo zbog čega se ljutila na dedu

D

Ostavite komentar