22. Jula 2019.

Pjesma koja je otkrila da je Nikol Kidman manijak u krevetu

Big Portal

Pjesma Kita Urbana iz 2018. godine “Gemini” je oda živopisnim vratolomijama iz kreveta sa suprugom Nikol Kidman. Sada se oglasila i ona.

Kit je u jednom intervjuu koji je dao prošle godine rekao da je “Gemini” samo obična, seksi pjesma o njegovoj ženi. Jedan dio otkriva i da je Nikol manijak u krevetu – “She's a maniac in the bed, but a brainiac in the head.”

Sada, godinu dana kasnije, Nikol je komentarisala suprugovu pjesmu.

– Ne pratim njegovu umjetnost, ali malo je neprijatno. Ipak, bolje to nego da je rekao “bože koliko je dosadno. Potrudi se Nikol!”

Riječi pjesme otkrivaju i da se glumica budi u sred noći da bi imali seks. Radio voditelj koji je razgovarao sa njom je pitao da li je to istina, na šta se Nikol nasmijala.

– Ne, šta? To si izmislio Kajle. Umukni. Neću da odgovorim, to je nečuveno – rekla je kroz smijeh.

Nikol i Kit su se vjenčali 2006. godine i imaju dvije ćerke, 11-godišnju Sandej Rouz i osmogodišnju Fejt Margaret. Nikol ima i dvoje djece koju je usvojila dok je bila u braku sa Tomom Kruzom.

I evo te pjesme:

https://youtu.be/E3quFlCW_Cs

Holivudska zvijezda je otkrila da ona i suprug nikada, ali baš nikada ne pišu poruke jedno drugom.

– Nikada nismo slali poruke. Sve vrijeme pričamo ili smo na FaceTimeu ali poruke ne šaljemo jer ja mislim da poruke uvijek mogu pogrešno da se protumače. Imala sam naviku da ponovo čitam poruke i onda mislim “šta ovo znači”, a onda to pročitam nekome i pitam da mi protumači to…Ne želim da se to nađe između čovjeka koga volim i mene – rekla je.

Nikol kaže i da ona Kit vole da se čuju.

– Glas na glas ili koža na kožu, kako smo uvijek govorili – zaključila je.

Izvor: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare