Pixel 6 Pro će imati 33W punjenje, Android 12.1 otkriva da je novi savitljivi Pixel u pripremi - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Pixel 6 Pro će imati 33W punjenje, Android 12.1 otkriva da je novi savitljivi Pixel u pripremi

Google bi konačno mogao povećati brzine punjenja sa objavom Pixel 6 Pro modela. Listing, na tajvanskom NCC sajtu za sertifikaciju otkriva da će Pixel 6 Pro podržavati brzine punjenja do 33W. Ranije se sugerisalo da će telefon imati 5000mAh bateriju.

Ostaje da se vidi da li će standardni Pixel 6 takođe dobiti 33W brzine punjenja baterije. Google je već potvrdio da neće nuditi punjač u pakovanju nove Pixel 6. Glasine trenutno ukazuju na to da će Pixel 6 serija biti objavljena 19. oktobra.

Pixel 6 Pro će imati 33W punjenje, Android 12.1 otkriva da je novi savitljivi Pixel u pripremi

Pored ovoga, procureli Android 12.1 build je otkrio detalje o drugom Google-ovom savitljivom telefonu, kodnog imena “Jumbojack”. Ovaj telefon je i ranije primećen u Androidu 12 kao test uređaj, a očekuje se da će omogućiti Galaxy Fold sistem sa dva displeja – veći unutrašnji i manji panel spolja.

Google Pixel 6 Pro - Yes, About time! - YouTube

Ovo neće biti Pixel Passport koji se pojavio ranije i očekuje se tokom četvrtog tromesečja ove godine. Dojavljivač @evleaks sugeriše da je Pixel Passport u razvoju tokom više od dve godine i doneće značajna poboljšanja.

Izvor: XDA-developers

Danas objavljeno

Održano takmičenje u hakovanju – Windows 10 najviše puta hakovan

Vanja A

Intel Core i9-12900K overklokovan do 5.2GHz na svim jezgrima za performanse

Vanja A

Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera

Vanja A

Ostavite komentar