30. Oktobra 2019.

Pismo majke iz Beograda upućeno školi napravilo pometnju na društvenim mrežama

Big Portal

“Poštovani, povodom vaše sugestije da djeca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi proslavljali američki satanistički praznik “Noć vještica”, koji direktnu vezu ima sa nečistim silama i mrtvim ljudima, ovim putem vas obavještavam da ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dijete bude saučesnik u skrnavljenju pravoslavlja i Svetog Luke koji se istog dana proslavlja kao krsna slava.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2208954249405888&id=100008740032605

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dijete niko ne smije bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim vještice pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu djece i svih nas. Ukoliko mi dijete budete kaznili zbog neodobravanja proslave vještica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana.

S poštovanjem, majka D.M. Beograd. +++”

Ovo pismo je napravilo ršum na mrežama iako mnogi komentarišu da je pisano samo na Fejsbuku i da nikada nije upućeno ijednoj školi. Istina ili ne, ali pokrenulo je mnoga pitanja i izazvalo burnu raspravu…

Da li ste za ovakvu vrstu proslava u školama?

  1. Da, nema ničeg loše u tome, neka se djeca zabave.
  2. Ne, ni slušajno, to nije naš praznik!
  3. Meni je svejedno, kod nas je to ionako radni dan.

Pištite nam u komentarima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
Ratko
Ratko
4 godine prije

Sve što dođe sa zapada mi moramo da prihvatimo, a naravno oni to do te mjere promovišu i upakuju da jednostavno mali broj ljudi može da odoli, a opet sve se to svodi na samo jednu stvar, a to je NOVAC, da nije novac u igri niko to ne bi promovisao kod nas, ali potrebno je da proizvođači, uvoznici, trgovinski lanci i mnogi drugi zbog tog jednog dana zarade lijepe sume na kostimima, šminkama i sl.

Sve u svemu sve se vrti oko LOVE, a da li to ima veze sa zlim silama to nikome nije važno, a i ako jeste nekome važno da se to proslavlja i promoviše u ove svrhe to nama neće biti poznato!

Na kraju sve se opet svodi na nas pojedince, ali i sistem, nije potrebno baš sve da se proba…