Pisalo se da je Nina Radulović osvojila srce poznatog tenisera - BIGportal.ba
Ex Yu

Pisalo se da je Nina Radulović osvojila srce poznatog tenisera

Na lepotu i šarm voditeljke Nine Radulović muškarci ne ostaju imuni

Nina Radulović 2010. godine udala se za glumca Branislava Lečića, uprkos tome što je bio stariji od nje 31 godinu. U braku su dobili sina Lava. Međutim, rešili su da se raziđu 2017. godine. O njihovom braku i razvodu dosta se pisalo u medijima, pa je voditeljka pokušavala da sakrije svoj emotivni život nakon razlaza sa glumce.

Nedugo nakon razlaza sa Lečićem uplovila je u romantičnu vezu sa šest godina mlađim teniserom Filipom Krajinovićem.

Teniser je jednom prilikom otkrio detalje njihove veze:

Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči” – rekao je za magazin “Gloria.

Ali, spekulisalo se da Nina nije pobrala simpatije Filipove majke, koja je svojevremeno izjavila za domaće medije:

“Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne”.

NJihova veza potrajala je godinu dana, ali su se rastali u dobrim odnosima:

Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju”, objasnio je Krajinović nakon njihovog raskida.

Filip je nakon toga otpočeo romansu sa Anđelom Novčić, dok Nina ne govori javno o svom privatnom životu.

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobijedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar