Pilula pomoću koje ''puštanje goluba'' miriše na čokoladu, ljubičicu ili ružu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Pilula pomoću koje ”puštanje goluba” miriše na čokoladu, ljubičicu ili ružu

Prošli su dani kada su vaši aduti mirisali na pokvareno jaje ili na neku drugu odvratnu supstancu

Prošli su dani kada su vaši aduti mirisali na pokvareno jaje ili na neku neprijatnu supstancu. Sada vaši gasovi mogu imati različite prijatne mirise – od čokolade do ljubičice.

Francuz Kristijan Puanševal je došao na ideju odnosno izmislio je pilulu protiv neprijatnog mirisa – “ispuštanja goluba” posle iskustava koje je imao sa svojim prijateljima.

Ovaj Francuz tvrdi da je izmislio pilulu koja može da promeni miris prdeža.

Zahvaljujući ovom čoveku i njegovom izumu, vaš prdež može da miriše i na ružu.

Glavni kreator bizarnog proizvoda tvrdi da pilulu treba popiti pre nekog teškog oborka koji izaziva gasove i nadimanja, a na ideju je došao pošto je imao takva iskustva.

– Posle jedne večere sa prijateljima, bilo je neizdrživo. Nakon obilnih obroka imali smo tolika nadimanja da su naši prdeži neizdrživo smrdeli. Malo je falilo da pogušimo jedni druge – rekao je Puanševal.

PROČITAJTE I: Pojavili se gigantski superosinjaci sa 250.000 insekata

Tada se javila ideja za osnivanje njegove kompanije “Lutin Malin”, koja se bavi pravljenjem pilula u nekoliko razločitih mirisa. Sa radom je počeo 2007. godine.

Tvrdio je da su pilule potpuno prirodne, da nema nikakve hemije i da predstavljaju “dijetetski dodatak na bazi prirodnih sastojaka”.

Puanševal takođe dodaje da osim što pilule pomažu u suzbijanju neprijatnih mirisa, da pozitivno utiču i na raspoloženje jer “miris vašeg prdeža na ružu ili čokoladu” može dobro zabaviti i nasmejati osobe sa kojima se nalazite u prostoriiji.

“Najbolji dokaz produktivnosti našeg proizvoda jeste to što nam se kupci iznova vraćaju i uvek kupuju drugačije mirise ” rekao je.

Pakovanje pilula od 5 komada košta oko 15 evra.

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar