31. Oktobra 2021.

Pili, snimali se i glumili doktore u šatoru zadarske kovid-bolnice

Big Portal

Oni su nedavno tokom noći pijani “preuzeli smenu” i sve to snimili telefonom.

U šatoru kovid-odeljenja, gde se čeka testiranje na koronu, stavili su prijatelja na krevet te ga lekarski “obradili” koristeći medicinske instrumente, piše Zadarski.hr, a prenosi hrvatski “Index”.

Govore da su bili prisiljeni da pruže lekarsku pomoć prijatelju, koji je imao vidljivu ranu na ustima, jer medicinsko osoblje “pije kafu”. Dok su “lečili” prijatelja, pili su pivo iz limenke i na jednom od monitora bolničkog kompjutera gledali meč Mirka Filipovića.

Jedan od mladića bio pozitivan na kovid
Policija je ubrzo intervenisala na mesto događaja, ali epilog cele priče još nije poznat jer je jedan od mladića bio pozitivan na koronavirus, zbog čega su druga dvojica u izolaciji, pa ih policija još ne može ispitati i sankcionisati.

“Primili smo dojavu i provodimo kriminalističko istraživanje u vezi s utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja”, rekli su u zadarskoj policiji.

Dok su “ordinirali” po šatoru, mladići su rekli da su preuzeli zadarsku bolnicu.

“Pet sati je ujutro. Preuzeli smo zadarsku bolnicu. Evo gospodina ću ja tu sam zašiti. Snimaj, brate, aj šivaj… Ovo je sramota bolnice. Dok ja radim u šatoru, oni piju kafu. Gospodo, ja sam u vašem šatoru. Čovek je pao niz škaline pa na kantun slomio zub i razbio usnicu”, govori su na snimku. Njihov prijatelj, koji je sve vreme ležao u obamrlom stanju, rekao je da “čeka hirurga već dva sata”.

“Bili su izrazito neugodni”
Direktor zadarske Opšte bolnice Željko Čulina potvrdio je da je na mesto događaja te večeri pozvana policija jer su mladići bili izrazito neugodni i pravili nered, ali da je u šatoru kovid-odeljenja bilo medicinsko osoblje.

“Doktorka koja je bila dežurna u trijaži primila je u šator na trijažu kovid-pozitivnog mladića s povredom na usni. S njim su u pratnji bila dvojica pijanih mladića. Sve vreme bili izrazito neugodni i pravili nered. Doktorka je zvala hirurga, koji je obradio pacijenta i pozvao policiju. Policija je nakon toga došla na mesto događaja”, rekao je Čulina.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare