Piksijeva kćerka mami uzdahe gdje god se pojavi - BIGportal.ba
Ex Yu

Piksijeva kćerka mami uzdahe gdje god se pojavi

Svi uspjesi koje je Dragan Stojković Piksi postigao kao igrač, a sada kao trener ne mogu da se mjere sa njegovim najvećim životnim uspjehom i trofejom, a to su troje djece.

Čovjek koji korak po korak vraća kult reprezentacije Srbije, ponosni je otac dvije kćerke i sina, a porodična idila najveći je uspjeh supruge Snežane i njega. Nebrojano puta do sada, Piksi je isticao koliko mu znači porodičan mir i vrijeme koje provodi sa svojim najbližima.

Njegova ćerka Anja u žižu interesovanja javnosti došla je 2014. godine kada je uplovila u ljubavnu vezu sa francuskim automobilistom Hugom Valenteom. Od tada pa sve do danas, njih dvoje važe za jedan od najljepših i najskladnijih parova na domaćoj ali i svjetskoj javnoj sceni, a svoju veliku ljubav krunisali su glamuroznim vjenčanjima i rođenjem dvije ćerkice. Koliko su jake emocije koje ih spajaju najbolje svjedoče objave na Instagramu koje su pune ljubavi, osmijeha, sreće i radosti.

Nema sumnje da kada se publika vrati na stadion da će atraktivna Anja sa suprugom i kćerkama doći da bodri oca i reprezentaciju Srbije na putu novih uspjeha.

Piksijeva kćerka mami uzdahe gdje god se pojavi

Nezavisne.

Danas objavljeno

O njenoj ljepoti svi pričaju: Pogledajte kako izgleda unuka Ljubiše Samardžića

Vanja A

“Pršte naslovi, pršte fotografije” – konačno se oglasio Milan Popović, Severinin bivši partner

Zeljka

“Dok su svi gledali seriju “Pjevačica”, ja sam plakala”: Milica Pavlović otkrila razlog zbog čega je tugovala

Zeljka

Ostavite komentar