Piksi postaje selektor u danima praznika? Stojković se odriče 3.500.000€ zbog "orlova"! - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Piksi postaje selektor u danima praznika? Stojković se odriče 3.500.000€ zbog “orlova”!

Ovako stoje stvari u posljednjim danima 2020. godine.

Bliži se dan kada će reprezentacija Srbije dobiti novog selektora, a sve je izvjesnije ko će to biti.

Dragan Stojković Piksi sve je bliži odluci da sjedne na klupu “orlova” i povede Srbiju ka Svjetskom prvenstvu u Kataru!

Legendarni Piksi bi mogao da postane selektor fudbalske reprezentacije u danima novogodišnjih i božićnih praznika, tvrdi “Kurir”!

Ovaj list ističe da su sve veće šanse da nasljednik Ljubiše Tumbakovića bude baš on, prije nego Vladan Milojević ili Savo Milošević.

Stojković i predsjednik FSS Slaviša Kokeza bili su viđeni na ručku u jednom poznatom beogradskom hotelu protekle sedmice i kako saznaje “Kurir”, Piksiju je bilo jasno predočeno da je on prvi kandidat za selektora Srbije.

Bilo mu je rečeno i da je želja svih u Srbiji da bude selektor, što je baš ono što je legendarni fudbaler Crvene zvezde i Jugoslavije želio da čuje.

Sada je već poznata njegova izjava od prije desetak dana, kada je javno istakao šta je potrebno da bude selektor Srbije.

“Da bih došao na čelo reprezentacije, morate svi da me želite. Kompletno. Moram to da osjetim. Podršku, želju, volju. Od ljudi koje srećem na ulici osjećam ljubav, ali postoje druge stvari, koje nisu za javnost, koje moraju da se riješe. Vidjećemo…”

“Kurir” ističe i da bi se Stojković u slučaju dolaska na mjesto selektora Srbije odrekao 3.500.000 evra, zbog toga što i dalje ima ugovor sa kineskim Gvangžuom koji je validan i u narednih šest mjeseci.

Kako mu je plata u kineskom klubu na godišnjem nivou iznosila 7.000.000 evra, Piksi bi preuzimanjem Srbije automatski ostao bez polovine tog iznosa, ali kako se stvari sada čine, on je spreman da to i uradi.

Piksi je sve bliži tome da Srbiju od marta 2021. povede ka Svjetskom prvenstvu u Kataru!

(MONDO/Kurir)

Danas objavljeno

Poraz Zvezde u Beogradu, Alba ubjedljiva

Zeljka

Dragićeva “strela” za Divca: Ako nisi birao Dončića onda ne znaš košarku

Vanja A

“I Đoković je ljudsko biće – to niko nije uspio pola vijeka”

Vanja A

Ostavite komentar