Pike na romantičnom spoju s novom djevojkom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pike na romantičnom spoju s novom djevojkom

Izraz njenog lica potaknuo pitanja o njihovom odnosu

Gerard Pique više ne skriva da je ludo zaljubljen u studenticu Claru Chiju Marti zbog koje je prekinuo 11-godišnju vezu s kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

Upravo je i 12 godina razlike između 23-godišnje studentice i 35-godišnjeg nogometaša koji je majci svojih sinova navodno bio nevjeran i ranije.

Sportaš je PR studenticu koja je dio njegova tima nedavno izveo na romantičnu večeru u jedan japanski restoran u Španjolskoj, a pažnju je privuklo njeno pomalo tužno i neraspoloženo lice, zbog čega su neki mediji jedva dočekali da napišu kako im je veza već u krizi.

Ipak, Pique je pokazao i gentlemansku stranu pa je svojoj dragoj ispred restorana pridržao torbicu.

Njihov spoj dogodio se nekoliko dana nakon što se s bivšom partnericom dogovorio oko starateljstva nad sinovima Milanom i Sashom.

Sastanak bivših golupčića s odvjetnicima trajao je maratonskih 12 sati i to nakon što je pjevačica izrazila želju da se s djecom preseli u Miami 2023. gdje joj živi porodica i to nakon što je posljednjih osam godina provela u Barceloni.

-Naš jedini cilj je našoj djeci pružiti najveću sigurnost i zaštitu. Nadamo se da mogu nastaviti sa svojim životima u sigurnom i mirnom okruženju, rekao je bivši par u zajedničkoj izjavi za E! News.

Tako će fudbaler moći sa svojom djecom provesti 10 dana u mjesecu, kao i tokom svih praznika. Ovog Božića par će imati 50:50 starateljstvo prema kalendaru regionalne katalonske vlade, a u nadolazećim godinama to će činiti prema školskom kalendaru djece.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Danas objavljeno

Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: “Sijevalo” sve što ne treba

Zeljka

Zlatna malina povukla jednu nominaciju zbog negativnih reakcija

Zeljka

Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra

Zeljka

Ostavite komentar