Pikanterija: Rezanci sa ljutim kobasicama - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Pikanterija: Rezanci sa ljutim kobasicama

Testeninu i kobasice retko ko ne voli, a tek zajedno…

Potrebno je: 300 g širokih rezanaca 200 g dimljenih ljutih kobasica 1 glavica crnoga luka 1 ljuta zelena paprika 1 paradajz 2 čena belog luka maslinovo ulje so, biber

Priprema: Na ulju propržiti seckan luk, dodati seckanu papriku i na krugove kobasice. Pržiti oko 15 minuta na tihoj vatri. Ubaciti beli luk i paradajz na kocke. Posoliti i pobiberiti. Ubaciti pola u rezance, promešati, pa onda dodati i drugu polovinu.

Danas objavljeno

Znakovi da vam nedostaje vitamin D

Vanja A

Čorba od gljiva s karfiolom

Vanja A

Štrudla sa makom, brusnicama i bademima

V.R.

Ostavite komentar