Potrebno je: 300 g širokih rezanaca 200 g dimljenih ljutih kobasica 1 glavica crnoga luka 1 ljuta zelena paprika 1 paradajz 2 čena belog luka maslinovo ulje so, biber
Priprema: Na ulju propržiti seckan luk, dodati seckanu papriku i na krugove kobasice. Pržiti oko 15 minuta na tihoj vatri. Ubaciti beli luk i paradajz na kocke. Posoliti i pobiberiti. Ubaciti pola u rezance, promešati, pa onda dodati i drugu polovinu.
18. Marta 2020.
Pikanterija: Rezanci sa ljutim kobasicama
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Svijet
Uslijediće nuklearna apokalipsa: “Treba spriječiti treći svjetski rat”
-
Svijet
“Pokrenut je totalni rat”
-
Fudbal
Bajer Leverkuzen oborio sve rekorde nepobjedivosti
-
Svijet
Sve je stalo: Zatvorene prodavnice, banke, aerodromi, zaustavljen prevoz…
-
Svijet
Janis Varufakis tuži Njemačku: Autoritarna praksa u bastionima liberalne demokratije