Pijan vukao vozilom policajca i nanio mu povrede - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pijan vukao vozilom policajca i nanio mu povrede

Јedno lica sa područja ozrenske opštine Petrovo uhapšeno je nakon što je u alkoholisanom stanju pokrenulo vozilo i policajca, koji je pokušao da zaustavi, vukao stotinjak metara.

Ovo lice kontrolisano je sinoć na regionalnom putu u Karanovcu kada je utvrđeno da upravlja automobilom sa 1,94 promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave u Doboju.

Nakon što mu je saopšteno da je lice uhapšeno, ono je odgurnulo policijskog službenika, a potom startovalo i pokrenulo vozilo oglušivši se o sve naredbe policijskog službenika.

Policijski službenik je fizičkom snagom pokušao da zaustavi lice i vozilo ga je vuklo oko 100 metara.

Povrijeđenom policijskom službeniku ukazana je ljekarska pomoć u Domu zdravlja “Ozren” u Petrovu gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Iz policije su naveli i da je uviđajem utvrđeno da je požar pomoćnog objekta u Petrovu, u kojem su se nalazila drva za ogrev, izazvan najvjerovatnije usljed neispravnih elektro-instalacija.

Požar u objektu vlasništvo lica čiji su inicijali G.I. lokalizovali su pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Petrovo, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policija je prijavu o požaru zaprimila juče.

Policija je isti dan u Brodu uhapsila pješaka čiji su inicijali S.Đ. kod koga je utvrđeno 2,16 promila alkohola u krvi.

Danas objavljeno

Vučić: Hrvatska samo nastavila posao započet 1941. godine

M.

Nobelova nagrada za književnost Ani Erno

M.

Brisel o uvozu ruske nafte na Zapadni Balkan u decembru; Usvojen novi paket sankcija Rusiji

M.

Ostavite komentar