Pijan vozio za vrijeme policijskog časa - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pijan vozio za vrijeme policijskog časa

Zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja osoba na teritoriji Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Gradiška sinoć su oko 22.30 na području grad Gradiška sankcionisali D.B. koji je zatečen da upravlja putničkim automobilom, te je urađenom kontrolom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od ima više od 1,7 promila alkohola u krvi.

Osobi D.B koja nije poštovalo Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o zabrani kretanja, izdat je prekršajni nalog po Zakonu o javnom redu i miru i članu i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Policijska uprava Gradiška apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojajavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuje vanredna mjera u cilju prevencije širenja virusa korona ‘SARS-CoV-2’ i bolesti COVID-19 na teritoriji Republike Srpske.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Pucnjava u Oslu, ubijene dvije osobe, ranjeno 14

M.

Patrijarh srpski Porfirije danas u Tuzli

M.

Stranke u Srpskoj ciljaju 117 poslanika, a mjesta ima za 83

M.

Ostavite komentar