Pijan udario u tri vozila, polomio drvo pa se zabio u stub - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Pijan udario u tri vozila, polomio drvo pa se zabio u stub

Za samo 10 minuta vozač (51) iz Bjelovara u pijanom stanju uspio je da napravi pravi krš i lom vozeći se kroz centar grada, udarivši u tri vozila, slomivši drvo i udario betonski stub javne rasvjete.

Izmjereno mu je 1,64 promila, a njegova “avantura” počela je u nedjelju nekoliko minuta prije 20 sati, kad je na Trgu Eugena Kvaternika udario u vozilo ispred sebe za čijim upravljačem je sjedila žena (47).

Vozačica je ostala šokirana za volanom, a on je nastavio da vozi, da bi nekih par stotina metara dalje prilikom ulaska u Gundulićevu ulicu udario parkirano vozilo koje je od siline udarca bačeno na zelenu površinu te u još jedan parkirani auto.

Vozač (51) je nastavio dalje, prema Gajevoj ulici.

Nije prošao ni 200 metara kada je udario u mlado drvo, koje je slomio i produžio prema Trgu Stjepana Radića. Njegova vožnja tamo je okončana udarcem u betonski stub javne rasvjete i tako okončao neviđeno divljanje ulica Bjelovara koje je uznemirilo brojene stanovnike.

Ubrzo je stigla i policija koja je vozača odvela na pregled u Opštu bolnicu gdje je zadržan na liječenju, saopštili su u ponedjeljak iz Pu bjelovarsko bilogorske. U toku je obrada i pripremanje nekoliko prekršajnih prijava.

Niko osim vozača nije povrijeđe, prenosi “24sata.hr”.

Danas objavljeno

Krivokapić preuzeo funkciju ministra pravde Crne Gore

M.

Upozorenje: “Nova runda sukoba”

M.

Zelenski jasan: “Ne planiramo”

M.

Ostavite komentar