Pijan pucao iz gasnog pištolja pa uhapšen - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pijan pucao iz gasnog pištolja pa uhapšen

M.M. iz Prnjavora uhapšen je zbog pucanja iz gasnog pištolja, a testiranjem je utvrđeno da je imao 2,15 g/kg alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako navode iz policije, prilikom kontrole automobila koji je vozio M.M., putnik D.M. je narušio javni red i mir, a koji je takođe uhapšen. Za D.M. je utvrđeno da je imao 1,17 g/kg alkohola u organizmu.

“Policijskoj stanici Prnjavor anonimno je prijavljeno da je 10.1.2022. godine oko 23.20 časova na parking prostoru Zanatskog centra 1 u Ulici doktora Slavka Šuška u Prnjavoru, nepoznato lice iz putničkog automobila marke audi A4, ispalilo više hitaca iz neutvrđene vrste oružja. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Prnjavor koji su na licu mjesta pronašli više komada ispaljenih čahura iz gasnog pištolja. Operativnim radom u Ulici Miloša Kondića u Prnjavoru pronađen je i zaustavljen putnički automobil, u kojem je zatečeno lice M.M. koji je dobrovoljno predao startni pištolj marke BLOW F92 sa dva okvira bez municije”, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Prnjavor.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

Četiri novorođenčeta zaražena u Bolnici Gradiška, teži slučajevi prebačeni u Banjaluku

M.

U luku Mariupolj uplovio ruski teretnjak

M.

Dodik: Radi mirnije budućnosti svi treba da odgovaraju za počinjene zločine

M.

Ostavite komentar