Pjevaču uništen brod! - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevaču uništen brod!

Ostavio brod na remontu, “pokupio” ga uništenog!

Samo par dana nakon što se pohvalio da je njegova kćerka Helena Topalović diplomirala, Milan Topalović doživeo je veliki stres jer su mu majstori uništili brod.

Pevač je vodenog mezimca odvezao na remont, a zatekao ga je užasan prizor – korozija i uništen enterijer.

Topalko ne može da se oporavi od pretrpljenog stresa, a za “Kurir Stars” je otkrio šta se tačno dogodilo.

“Toliko nemara i neodgovornosti nisam video za 43 godine svog života. Pored moje ljubaznosti i molbe da ga srede najbolje što umeju jer ne pitam za cenu, tako su se poneli. Moj tek ofarbani brod je posle tri dana pustio koroziju, iako je pre toga bio kao nov. Sve sam uredno platio i veoma sam razočaran što su mi upropastili brod. Pre farbanja nisu zaštititli unutrašnjost pa je drveni enterijer upropašćen farbom. Vratiću ja brod u željeno stanje, on je moj odmor, moja ljubav, moj život. Popio sam dva leka za smirenje kada sam ga video. Samo mi koji smo na vodi znamo koliko volimo nautiku. Tri meseca sam čekao da majstori završe posao, a sada umesto uživanja osećam duševni nemir koji ne može da se smiri novcem. Ima tu mnogo ulaganja, ali poenta je u neodgovornosti i traljavosti ljudi kojima sam poverio svoje blago”, rekao je on.

Danas objavljeno

TRENUTNO MI SE NE RADI FILM BEZ NjE, NjU NIKO NE MOŽE DA ZAMIJENI: Producent otkriva kakav će biti nastavak “Žikine dinastije”

D

POEZIJA MU JE BILA MUZIKA: Danas se navršava 15 godina od smrti književnika Duška Trifunovića

D

Marko Jarić prekinuo sa manekenkom

D

Ostavite komentar