Peugeot Partner Alpin Camper i Traveller Alpin Camper - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Peugeot Partner Alpin Camper i Traveller Alpin Camper

Još ovog mjeseca biće predstavljena dva nova mini kamper vozila, a riječ je o modelima Peugeot Partner i Traveller koje je preradila njemačka firma Alpin Camper.

Novi Peugeot Partner Alpin Camper dolazi s krevetom na izvlačenje veličine 112 x 195 cm i 60 mm debelim dušekom, ali i praktičnim kuhinjskim blokom i sudoperom, što omogućava lakšu pripremu hrane.

Osim toga, Partner Alpin Camper ima i zadnju kameru kao i prednje i zadnje senzore za lakše manevrisanje. U ponudi ima dva dizel motora (1,6 litarski BlueHDI sa 75 KS ili 1,5 litarski BlueHDI sa 130 KS, a možete izabrati i 1,2 litarskog turbo benzinca sa 110 KS.

Tu je i veći Peugeot Traveller Alpin Camper koji dolazi sa iBox sistemom firme Irmscher Automobilbau koji sadrži tuš, spavaću sobu i kuhinju u jednom modulu. Tu je i prostor za frižider, ali i šporet s dve ploče.

Peugeot Traveller Alpin Camper dolazi s nešto snažnijim motorima u ponudi, pa je tako osnovni model pokretan 1,5 litarskim BlueHDI motorom sa 120 KS, a moguće je naručiti i verzije sa 150 ili 180 KS.

Oba modela će biti prikazana na Caravan Salon 2019, najvećem salonu na svetu za kamper vozila, koji će biti otvoren od 30.08. da 08.09. u Duesseldorf Exhibition centru.

Izvor. AutoBlog.rs

Danas objavljeno

Potvrđeno: Novi Alfin SUV debituje 8. februara

Vanja A

I to se dešava: Kineski proizvođač automobila optužuje europskog za kopiranje

Vanja A

Bugatti priprema nasljednika Chirona koji će zadržati motor s unutrašnjim sagorijevanjem

Vanja A

Ostavite komentar