22. Jula 2019.

Petra Ecclestone se udaje, a svadbu će platiti 17 miliona evra

Big Portal

Iako je prvi brak Petre Ecclestone završio jednom od najružnijih brakorazvodnih parnica, mlađa kćerka Bernija Ecclestonea i dalje vjeruje u ljubav. Sredinom avgusta u Meksiku će se udati za Sama Palmera.

Udaje se Petra Ecclestone, svadbu će platiti 125 mil. kuna

Mlađa kćerka prvog čovjeka Formule 1, Bernija Ecclestonea (88), Petra (30), 10. avgusta drugi će put reći ‘sudbonosno da’. Petra će se u Meksiku udati za Sama Palmera (34), direktora umjetničke galerije ‘Maddox Sam’ i bivšeg prodavača automobila. 

Par će se vjenčati u luksuznom rizortu s pet zvjezdica, Four Season Los Cabos u meksičkom Costa Palmasu. Iako je Petra za svoje prvo vjenčanje s James Stuntom izdvojila vrtoglavih 14 miliona evra, sada planira potrošiti još i više. Britanski mediji pišu da je za svadbu odlučila unajmiti cijeli resort, kako bi gosti imali što veću privatnost. To ju je koštalo čak11 miliona evra, a troškovi cijelog vjenčanja ‘penju se’ na vrtoglavih 17 miliona evra.

Navodno će upravo gosti Petrinog vjenčanja biti prvi koji će vidjeti luksuzni resort. Na službenim stranicama odmorališta piše kako se ono za javnost otvara tek u novembru.

– Biće naprosto nevjerovatno, a baš kao i u većini stvari kod nje i sestre joj Tamare, na ničemu se neće štediti. Petra želi da ovo bude njezino posljednje vjenčanje, a iako je to drugi put da izriče ‘sudbonosno da’, želi da ono bude posebno – rekao je izvor blizak Petri i Samu. 

Inače, par se upoznao 2017., nakon Petrinog razvoda. Nedavno su zajedno kupili luksuznu vilu u Brentwoodu. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare