5. Jula 2022.

Petogodišnji dečak iz filma “Džeri Megvajer”, danas je pravi frajer i izgleda ovako

Big Portal

Džonatan Lipniki, bio je jedan od omiljenih mališana kada se pojavio u filmu “Džeri Megvajer”, u kome je igrao zajedno sa Rene Zelveger i Tom Kruzom.

Nakon toga usledile su uloge u filmu “Stjuart litl”,  a potom je igrao i u filmovima za decu “Mali vampir” i “Niko kao Majk”.

https://www.instagram.com/p/CXcrfGeLiv7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aaeb696c-7a29-4438-bbd8-518eecccab93

NJegov put nakon uloga koje je odigrao tokom odrastanja, postao je veoma zanimljiv. Kada je odrastao nikako nije mogao da pronađe odgovarajuće uloge, a otkrio je i da su ga agenti verbalno zlostavljali, govoreći mu da je ružan i da je nikako ne bi trebao da glumi:

https://www.instagram.com/p/CfcpdUYvQRs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4d89c7a3-b1d8-464f-bd88-65d3b0877eb2

 – I kao dete i kao tinejdžera nemilosrdno su me ismevali neki ljudi koji su sad čak i moji prijatelji na društvenim mrežama. Rekli su mi da je moje vreme prošlo i da nikada više neću dobiti posao. U srednjoj školi sam se osećao kao đubre i došlo je do toga da sam imao napadaje panike pre škole, jer sam se pitao kako će izgledati sledeći dan. Bilo je zaista ponižavajućih situacija – rekao je sad 30-godišnji Džonatan i dodao da se zbog čitave te situacije povukao na nekoliko godina iz glume.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare