Petar Grašo prvi put o Haninoj trudnoći: Trudimo se distancirati i biti normalni ljudi - BIGportal.ba
Ex Yu

Petar Grašo prvi put o Haninoj trudnoći: Trudimo se distancirati i biti normalni ljudi

Djevojka Petra Graše, Hana Huljić u četvrtom je mjesecu trudnoće.

Iako se Grašo, kao ni porodica Huljić ne oglašavaju o sretnim vijestima, javnost nikada u ovolikoj mjeri nije bila zainteresirana za njihov privatni život.

-Ja sam uvijek jako puno šutio, a o meni se jako puno pisalo. Ostat ću dosljedan tome. Ja potpuno to poštujem i nisam niti malo ljut. Ja ću zauvijek ostati vjeran sebi, a to je da ću svoj privatan život decentno čuvati, truditi se ne gnjaviti publiku njime, ali ću jednako tako poštovati medije i s njima se nikada neću svađati jer su im neke stvari zanimljive. Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i zbog manjka informacija počeli žvakati vijesti, a onda u jednom trenutku može doći do pomisli da to mi radimo. A mi smo doista u kući i ne možemo sve stići ni čitati. Trudimo se distancirati, živjeti normalno svoje živote, praviti svoje ručkove kada nismo na putu i biti normalni ljudi, zaključio je Grašo.

Podsjećamo, najdugovječniji estradni Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli su prošle godine. Odmah nakon toga u medijima se pojavila vijest da je Petar u vezi s 15 godina mlađom kćerkom svog prijatelja Tončija Huljića, Hanom Huljić.

Izvor: Story.hr

(S.H.P)

Danas objavljeno

Dara Bubamara se potukla sa muškarcem na aerodromu

Zeljka

Ovako je izgledao poslednji trenutak legendarnog LJUBE MOLJCA

Zeljka

Željko Šašić progovorio o komplikovanom odnosu sa ćerkom

Zeljka

Ostavite komentar