Petar Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna - BIGportal.ba
Ex Yu

Petar Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna

Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, po mnogima majstor za balade, dinamičnu koncertnu godinu zatvoriće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra.

Grašo je, nakon brojnih rasprodatih nastupa u najvećim koncertnim dvoranama u regionu pokorio Balkan, a kako najavljuje, kruna ovogodišnje koncertne sezone, biće upravo koncert u srpskoj prestonici.

„Jako sam srećan što ću ovu, po mnogim kriterijumima, lepu i dinamičnu godinu, završiti na spektakularan način, u Štark Areni. Beogradska publika je posebna, jako dobro se znamo, i ta razmena energije i emocija među nama je zbilja nešto izvanredno. Donosim najbolje od sebe, a velika bina, odlična produkcija iza koje stoji Skymusic, vrhunski bend i dva sata pjesme i ljubavi garantiraju ludu i nezaboravnu zabavu“ – rekao je Grašo.

Hrvatski pevač, koji slovi za jednog od najcenjenijih hrvatskih tekstopisaca, kompozitora i kantautora, najavio je i brojna iznenađenja za predstojeći beogradski koncert: „Spremam svakojake sitne radosti za moju vernu beogradsku publiku, ali neću o tome govoriti, to će biti iznenađenje“ – zaključio je on.

Ulaznice za koncert, koji organizuje Skymusic, mogu se nabaviti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Danas objavljeno

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije

Vanja A

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Vanja A

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s glumcem: “Postidim se”

Vanja A

Ostavite komentar