Petar Grašo o roditeljstvu: Nadam se da ću napredovati - BIGportal.ba
Ex Yu

Petar Grašo o roditeljstvu: Nadam se da ću napredovati

Pjevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa supruga Hana Huljić prvi put su postali roditelji ove godine, što je njihovu ljubav krunisalo najlepšim poklonom.

“Porodica je kroz moj život uvijek bila nukleus i polazna tačka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe”, priča Petar kroz osmijeh.

Tast mu je u jednom trenutku zamjerio što čitavo ljeto radi, skoro bez sljobodnog dana, a on kaže da će ubuduće biti više sa porodicom jer je sada takva situacija.

“S obzirom na to da sam non-stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike da se iskažem. Ali, vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju”, otkriva pjevač.

Uz Grašine pjesme stasavale su mnoge generacije pa danas i neki novi klinci znaju hitove od prije dvije decenije. Zanimalo nas je kako ćerkica Alba reaguje na njegov glas i da li joj pjeva uspavanke.

“Pjevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste”, iskren je Petar koji je nedavno zakazao koncert u beogradskoj areni.

“Izuzetno sam srećan što se Arena prodaje jako dobro. Beograd je jedini grad u regionu u kojem nisam svirao u Areni. To će ove godine, nakon dve rasprodate Arene u Zagrebu, Splitu, Mariboru, Skopju, biti šlag na torti”, kaže Petar te se osvrnuo na naporan tempo iza njega, s obzirom na to da je svaki dan tokom ljeta nastupao.

“Iako je ovaj posao ponekad naporan, ja suštinski obožavam da sviram. Ovo nam je najradnija godina ikad, ali koliko god je iscrpljujuće toliko je lijepo svirati pred punim trgovima i arenama. Trudim se očuvati zdravlje na način da uzimam puno vitamina i idem u teretanu kad uhvatim slobodnog vremena. Nemojmo zaboraviti ni dve-tri čaše crnog vina uz obrok”, u svom maniru preporučuje popularni pjevač.

Petar sa Hanom i ćerkicom živi u gradu, ali se trudi da dosta vremena provodi u prirodi kako bi napunio baterije i odmorio se od gradske vreve. On kaže da nije jedan od onih gradskih momaka koji su se otuđili od prirode.

“Odlasci u prirodu su za mene krucijalni za prikupljanje energije između koncerata koji uz putovanja dosta iscrpe”, zaključuje Petar, prenosi

Prva.rs.

Danas objavljeno

Konstrakta se prošetala modnom pistom i oduševila

Zeljka

Jelena Gavrilović na proslavi 60 godina od prvog Džejms Bond filma

Zeljka

Seka Aleksić i Dragana Mirković konačno zakopale RATNE SJEKIRE

Zeljka

Ostavite komentar