1. Marta 2022.

Petar Grašo i Hana nose isti nakit kao i Anđelina Džoli

Big Portal

“Burme su izrađene od 14-karatnog zlata, roze boje. Prstenje je izvana matirano, a iznutra sjajno. Nekoliko dana nam je trebalo da se izradi prstenje jer smo u ovim burmama spojili Hanine i Petrove želje, pa su razgovori i konsultacije rezultirali ovim decentnim i elegantnim komadima”, rekli su iz zlatare.

Njihov nakit je tradicionalan, ručno rađen, uobličen u moderan dizajn koji obožavaju brojne zvijezde poput Anđeline Džoli, Severine, Nine Badrić, Bože Vreće… Anđelina je njihov nakit nosila u Sarajevu 2012. na premijeri njenog redateljskog filma gdje je stigla s tadašnjim suprugom Bredom Pitom.

“Hanin prsten krasi jedan dijamant, a intimna poruka zapisana sa unutrašnje strane oba prstena ostaje tajna koju samo Petar i Hana mogu podijeliti s javnošću”, rekli su iz zlatar.

Kako piše RTL Exkluziv, Grašo je na vjenčanju otkrio da će biti curica. Upućeni nam kažu da će sigurno imati neko tradicionalno splitsko ime.

“Hana i Petar jako drže do tradicije. Na primjer otac od Tonča Huljića zove se Ivan, kao i Tončev sin, koji je dobio ime Ivan. Stoga možemo očekivati neko porodično ime”, kažu nam upućeni, prenosi Kurir.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare