Pet trikova u krevetu koji će izludjeti svakog muškarca - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Pet trikova u krevetu koji će izludjeti svakog muškarca

Koliko ćete biti dobri u krevetu, uglavnom zavisi od toga koliko ste opušteni, koliko se dobro osjećate u svom tijelu i naravno koliko ste se dobro poklopili sa partnerom.

Međutim, postoji nekoliko trikova koje možete upotrijebiti, kako biste partneru ostali u sjećanju.

Prljave priče

Mnogim devojkama nije prijatno da kažu nešto “prljavo”, ali iznenadiće vas šta nekoliko takvih riječi može da uradi muškarcu. Naravno, sami procijenite dokle želite da idete sa nevaljalim riječima, jer nije poenta da vam bude neprijatno, već da oboje maksimalno uživate.

Kontrola

Malo šta je više privlačno od djevojke koja zna šta želi u krevetu. Pokažite mu šta želite, ponekad preuzmite kontrolu – ne morate da mu stavite lisice (mada možete, ako to oboje želite), dovoljno je za početak da budete odozgo i na taj način kontrolišete intenzitet i brzinu odnosa.

Nove poze

Ako želite da probate neku novu pozu, ne čekajte, predložite mu to. Muškarci vole kada su dame kreativne, sigurno će raspaliti strasti.

Iznenađenje

Možda ne želi da ga iznenadite tako što ćete u sred odnosa izvući pomagalo ispod kreveta, ali ubacivanje nekih igračaka u odnos verovatno nije loša ideja. Budite maštoviti – u obzir dolaze seksi igračke, hrana, igranje uloga, novo mjesto i bilo šta što vas oboje uzbuđuje. U svakom slučaju, prije nego što ga nečim iznenadite, saznajte šta voli, da ga ne biste stvarno ”iznenadili”.

Gledanje

Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Mnogi zato vole seks pred ogledalom, ali i poze “kaubojka” ili “obrnuta kaubojka” koje im omogućavaju da zaista uživaju u pogledu.

Izvor: Superzena.b92.net

(E.M.)

Danas objavljeno

Dvogodišnjakinja u Turskoj ugrizla zmiju

Vanja A

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

Ostavite komentar