3. Augusta 2020.

Pet tajni žena koje su savršene ljubavnice

Big Portal

One vole seks

I uopšte ne vide zašto bi bilo drukčije. Valjda svako normalan voli seks. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nježnost… Sve od čega se dobar seks sastoji. Ali, što to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks? Pa, one više uživaju u seksu.

Ne moraju postići orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava.

Ne srame se

Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uslove, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi hoće li bolje reagovati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne srame, uputiće vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše.

Imaju inicijativu

Sve može, a da ne kažete nijednu riječ. Imaju inicijativu Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Kad ona vodi igru napraviće za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

Podstiču maštovitost

Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi i tačka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas podstaknuti. Smisliće neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može tako uživati u njima.

Uz njih se osjećate kao pravi muškarac

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odjeću koja ju sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

(24sata.com)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare