Pet načina na koje vam bivši pokušava poručiti da vas još nije prebolio - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Pet načina na koje vam bivši pokušava poručiti da vas još nije prebolio

PREKIDI su pravi emocionalni vrtuljak i nikada ne prolaze ravnodušno.

Iako je najveći broj prekida konačan, ponekad barem jedna strana vjeruje da postoji mogućnost za pomirenje. Ako vaš bivši čini ove poteze, imamo vijest za vas – još vas nije prebolio!

I dalje vam čestita rođendan 

Tek što je sat otkucao ponoć, stiže prva poruka i to baš od vašeg bivšeg. I ne radi se o jednostavnoj poruci, nego o pravoj, srčanoj čestitki koje bi se i vaša najbolja prijateljica posramila. 

Poziva vas na zabave koje priređuje 

Ovo je pravi znak da još uvijek želi privući vašu pažnju. Ipak, ishod može biti različit; može vas pokušati ponovno osvojiti, a može vas i pokušati učiniti ljubomornom s drugom djevojkom. 

Pokušava vam dokazati da se promijenio

S vremena na vrijeme vam se javi kako bi vam objasnio da je potpuno novi, zreliji čovjek. Tvrdi kako razumije šta vam je smetalo kod njega i kako je sve to (barem djelomično) promijenio. 

Čule ste da se raspituje o vama

Vaši zajednički prijatelji spomenuli su vam kako se raspituje o vama, vašem životu i što se u njemu trenutno događa. Uz to im napominje da vam nikako ne otkriju da priča o vama. 

Objavljuje statuse sa skrivenim značenjima

Ljubavni citati, patetične fotografije i emotivne pjesme prvo su što vidite na njegovom profilu. Iako on možda ne shvata koliko je očit, vama će biti sve jasno čim ugledate takvo nešto. 

Danas objavljeno

Zašto je snijeg bijele boje?

D

Čudesna žena slavi 80. rođendan: Zanimljive činjenice koje niste znali o Dajani, princezi Amazonki

D

Zapanjujuće istine o novcu: Šta će bankomat na Antarktiku? Koliko novčanica se štampa za Monopol?

D

Ostavite komentar