4. Oktobra 2020.

Pet fenomenalnih trikova za Viber: Da li ste znali baš za svaki?

Big Portal

1. Napravite kviz

Kako biste kreirali kviz u Viberu, neophodno je da odaberete zajednicu (community) ili grupu za ćaskanje, a onda ikonicu za anketu pri dnu ekrana. Pojaviće vam se novi prozor, u kom možete da vidite obrazac za vaš kviz. Upišite pitanje, ponuđene, tačne odgovore i samo odaberite “Create”.

2. Uključite kombinovana obaveštenja

Ovo znači da će sve poruke u jednom razgovoru da vam stižu u okviru istog obaveštenja, pa vas telefon neće svaki čas ometati. Otvorite ćaskanje za koje želite da uključite pametna obaveštenja, a onda prevucite sa desna nalevo. Tu aktivirajte “Combine notifications”.

3. Postanite nevidljivi

Želite da koristite Viber, ali da drugi ne znaju da ste online? Otvorite aplikaciju, pa odaberite pa Settings. Odatle, idite na opciju Privacy, i samo “odštiklirajte” Share Online Status.

4. Sakrijte razgovor

Prvo ćete morati da otvorite čet sobu, i onda otvorite meni (nalazi se gore desno). Odatle odaberite “Chat Info”, a onda “Hide this chat”.

5. Podelite lokaciju

Otvorite razgovor u okviru kog želite da podelite lokaciju, a onda odaberite tri tačkice koje se nalaze dole desno u porstoru u kom pišete novu poruku. Odaberite, onda, samo “Send Location” i to je to.

B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare