6. Maja 2022.

Pešić: Jokić želi da igra za Srbiju, Kalinić najvažniji

Big Portal

“On želi da igra, ja se nadam da će da igra. Ja sam njega ovako pitao, kao što vas pitam Kaže: ‘Ne postavlja se pitanje, coach, da li ja želim. Hajde da vidim kakav je to program, da ja vidim šta ja mogu, šta ne mogu, itd. I to je to“, izjavio je Pešić u emisiji “360 stepeni“ na televiziji “N1”.

Selektor je istakao da je potrebno da napravi program koji će “omogućiti da pobedimo”.

“Verovatno ćemo morati da se prilagođavamo, tu nema nikakvih dilema. Vi sad postavljate jedno logično pitanje. Ja gde god dođem, prvo me pitaju za Jokića, i onda ja kažem: ‘Jokića!? Na njega uopšte ne računamo’ Onda oni tamo kažu: ‘Vidi ovog, budale’, i tako, znaš. Meni to ne smeta kad me pitaju da li Jokić će da igra ili neće da igra. To je već standardno pitanje, ali je mnogo važno da se zna da jedan igrač ne pobeđuje, ali jedan igrač može da rasturi kompletnu grupu“, rekao je Pešić.

Tu je istakao drugog igrača, a mislio je na Nikolu Kalinića.

“Znate kako, košarka, kako mi god okrenemo, znamo da je to kolektivni sport. Niko me ne pita da li će Kalinić da igra. Dosad me niko nije pitao. Šta mislite kako se Kalinić oseća? A, meni je Kalinić najvažniji igrač reprezentacije. Evo sad ovde vam direktno kažem – meni je Kalinić najvažniji igrač reprezentacije, kao što mi je bio Gurović”, kazao je Pešić.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare