Pepi i mama Li su najluđi fashion tandem koji je isplivao iz dubina Instagrama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pepi i mama Li su najluđi fashion tandem koji je isplivao iz dubina Instagrama

Društvene mreže prepune su fotografija modernih mama “mečuju” svoje modne kombinacije sa ćerkama, ali rijetko ko pomišlja da je isto moguće između mame i sina… Petarpol i Li Pengbunpra sa Tajlanda dokazali su suprotno.

Ovaj neobičan, neki bi rekli bizaran, fashion dvojac na Instagramu se predstavlja kao “Pepi i mama Li”, a tu ih prati više od 130 hiljada ljudi, koji religiozno lajkuju njihove objave, oduševljavaju se njihovom smjelim stajlinzima i specifičnim stavom, cimaju ih da se zajedno fotkaju kad ih vide na ulici ili tokom neke od njihovih foto seansi… Da, Pepi i mama Li su postali prave Instagram zvijezde, zahvaljujući svom uvrnutom konceptu.

Резултат слика за peppy and mother lee

Naime, mladi Pepi i njegova mama se uvijek fotografišu u skoro potpuno identičnim odjevnim kombinacijama, pritom veoma luksuznim i ekscentričnim, ali je još bizarnije što je Pepi zapravo nije dječak, kako bi neko možda pomislio, već odrastao muškarac.

Резултат слика за peppy and mother lee

Pepi je inače bivši urednik magazina “Hi!”, ima čak i sopstveni hešteg #HomeAlonePeep, ali i pozu koja ga je proslavila i u kojoj se često fotografiše, a prozvao ju je “šape na obrazima”.

 

View this post on Instagram

 

_________________________________________________ • #HOMEALONEPEEPY #HOMEALONEPEEPY • #HOMEALONEPEEPY #HOMEALONEPEEPY • #HOMEALONEPEEPY #HOMEALONEPEEPY • #HOMEALONEPEEPY #HOMEALONEPEEPY _________________________________________________ #ชีวิตเป็นของเรา_จงใช้ซ่ะ!! #HapPy_PeePy #จีบได้แม่ไม่ว่าแต่อย่าแรง #รักแท้ของปิ๊บปี้นั้นมีอยู่จริง #เลิฟปิ๊บปี้เลิฟแม่ลีทู @ชีวิตของเรา @จิตใจของเรา @ความสุขของเรา @ของมันต้องมี _________________________________________________ #SOCIALITE #CELEBRITY #BLOGGER #INFLUENCER #PRESENTER #BANGKOK #THAILAND #HONGKONG #SINGAPORE #TOKYO #TAIWAN #SHANGHAI #CHINA #LONDON #PARIS #MILAN #DUBAI #MIDDLEEAST #MONACO #ISTANBUL #JAIPUR #RUSSIA #USA _________________________________________________

A post shared by ปิ๊บปี้ (ภัทรพล พึ่งบุญพระ) (@peepy_and_mother_lee) on

On takođe radi i kao voditelj na jednoj tajlandskoj televiziji. Njegova majka Li se pak modom ne bavi samo iz hobija, to je na neki način i njena profesija s obzirom da zajedno sa mužem posjeduje firmu za proizvodnju boja. Pored Pepija ona ima još dva sina.

 

View this post on Instagram

 

_________________________________________________ สุขสันต์วันแม่กับคุณแม่เพื่อนๆทุกๆท่านเลยนะคร๊าฟ _________________________________________________ HAPPY MOTHER’S DAY!!! 2018 “พึ่งบุญพระ” FAMILY!!! ผมรัก “แม่” (พระ) ในบ้าน ในชีวิต ในจิตใจ ท่านนี้! ของปิ๊บปี้มากๆๆๆที่สุดเลยนะครับ _________________________________________________ • เมื่อครั้ง ปีพ.ศ.๒๕๕๑ คุณแม่ลี พึ่งบุญพระ • ได้เข้ารับพระราชทาน “รางวัลแม่ดีเด่นแห่งชาติ” สาขา “ผู้บำเพ็ญประโยชน์ต่อสังคม” • สภาสังคมสงเคราะห์แห่งประเทศไทย ในพระบรมราชูปถัมภ์ ……… _________________________________________________ #TBT 2008 MORE THAN 10 YEARS AGO!!! PEEPY WITH MOTHER LEE AND MY 2 BROTHERS P’PI (PITI) & N’PUB (PIPHON) CELEBRATE BEST MOM AWARDS!!! FOR MY MOTHER LEE ……… FROM THE NATIONAL COUNCIL ON SOCIAL WELFARE OF THAILAND. _________________________________________________

A post shared by ปิ๊บปี้ (ภัทรพล พึ่งบุญพระ) (@peepy_and_mother_lee) on

Pepi i Li se ovim aktivno bave još od 2015. godine, a iako su prilično neobični, umiju da budu i prava modna inspiracija. Kažu da je moda igra i da je najvažnije da budete to što zaista jeste.

“Dobra haljina može da vas podsjeti na ono što je divno u životu. Moda je na nebu i na ulici. Moda ima veze sa idejama, sa načinom na koji živimo, volimo, sa onim šta nam se dešava. Mi smo 100 odsto zaljubljeni u modu”, kažu mama i sin.

Резултат слика за peppy and mother lee

Резултат слика за peppy and mother lee

Сродна слика

Резултат слика за peppy and mother lee

Резултат слика за peppy and mother lee

Резултат слика за peppy and mother lee

Сродна слика

Сродна слика

 

 

Izvor: zena

 

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar