Pepeljuga modernog doba: Plastične sandale Mirande Kerr svaka žena želi imati - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pepeljuga modernog doba: Plastične sandale Mirande Kerr svaka žena želi imati

Miranda Kerr uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li na crvenom tepihu ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Miranda Kerr bila je jedna od slavnih uzvanica na svečanoj gali u Los Angelesu povodom 10. godišnjice organizacije Baby2Baby.

Miranda Kerr - 4

Riječ je o dobrotvornoj organizaciji koja je posvećena pružanju najosnovnije pomoći siromašnoj djeci do 12. godine života.

Australska manekenka i osnivačica kozmetičkog brenda Kora Organics za ovu je priliku odabrala vrlo nježnu kombinaciju u rozoj boji.

Izdanje je bilo sastavljeno od predimenzioniranog kaputa i čipkaste midi haljine s tankim naramenicama Micheala Korsa iz njegove proljetne kolekcije za 2022. godinu koja je naglasila njezine ženstvene adute.

Kombinaciju dopunila je pismom-torbicom Jimmyja Chooa i plastičnim sandalama s 9 centimetara visokom potpeticom proslavljenog Manola Blahnika.

Manolo Blahnik, Scolto sandale, 4500 kuna

Prozirni kajševi u kombinaciji s bež sandalom vizualno produžavaju noge i proljepšavaju cijelu figuru pa ne čudi što se nalazi u ormarima brojnih dama širom svijeta.

Izvor: Zadovoljna.hr

Danas objavljeno

Bivši muž protiv Britni Spirs: Djeca ne žele da je vide, podržavam njenog oca

Vanja A

Džon Ledžend o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom

Vanja A

Najupečatljiviji citati Karla Lagerfelda

Vanja A

Ostavite komentar