Penelope i Havijer već godinama žive svoju ljubavnu bajku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Penelope i Havijer već godinama žive svoju ljubavnu bajku

Kruna njihove ljubavi jesu i sin Leo i ćerka Luna.

Penelope Kruz nedavno se pojavila na 76. Filmskom festivalu u Veneciji i još jednom oduševila elegancijom i ljepotom.

45-godišnja Španjolka tamo je promovisala svoj novi film “Wasp Network”, a u kofer je spakovala nekoliko kreacija za koje je znala da će oduševiti javnost. 

Poznato je da je Penelope u braku sa 50-godišnjim španskim glumcem Havijerom Bardemom od 2010. godine, ali o njihovom odnosu ne zna se gotovo ništa.

Sin Leo rođen je 2011. godine, a ćerka Luna 2013. godine.

Par je glumio i u nekoliko zajedničkih filmova, a svih ovih godina se ovaj par nije vezao nijedan skandal ili su dobro sakrivali sve potencijalne probleme tokom godina.

FOTO: PROFIMEDIA

Paparaci su uspjeli da ih snime s djecom svega nekoliko puta, što je za holivudske standarde zaista malo. Ipak, zna se kako se par prvi put upoznao davne 1992. godine na setu filma “Jamón Jamón”. U vrijeme snimanja filma “Vicky Christina Barcelona” par je već godinu dana bio u vezi, a šuškanja su počela nakon što su snimljeni na odmoru na Maldivima.

Par je tek 2010. godine priznao ljubav zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu na dodeli Goya nagrada ,koje se nazivaju “španskim Oskarima”.

Dijelim ovu sreću sa svojom partnerkom, prijateljem, ljubavi, Penelope. Puno toga ti dugujem i volim te”, poručio joj je tada javno markantni Havijer, preuzimajući nagradu za najboljeg glumca. Bio je to rijetki javni izliv ljubavi tajanstvenog glumca koji je pronašao jednako tajanstvenu partnerku.

Prethodno je Penelope bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Tomom Kruzom, u kog se zaljubila na setu filma “Vanilla Sky” 2001. godine, ali ljubav je potrajala do 2004. godine. U vrijeme snimanja filma Tom je bio u braku, no Španjolka je insistirala na tome da se među njima nije ništa dogodilo dok se nije razveo od Nikol Kidman.

FOTO: PROFIMEDIA

Iako to nikada nije službeno potvrđeno, šuška se kako ga je glumica ostavila zbog njegove opsjednutosti kontroverznom sajentologijom. Isto su učinile i njegove bivše supruge Nikol Kidman i Kejti Holms dok ga je prva, glumica Mimi Rodžers, navodno i uvela u taj svijet.

Danas objavljeno

Vil Smit neprepoznatljiv

Vanja A

“Red Hot Čili Pepers” unovčiće 40 godina dugu karijeru

Vanja A

Ko je ćerka Bila Gejtsa koja će da nasledi 130 milijardi dolara

Vanja A

Ostavite komentar