Pelosi naocigled svih PODERALA PAPIR s Trampovim govorom - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Pelosi naocigled svih PODERALA PAPIR s Trampovim govorom

U americkom Kongresu došlo je do do sada nevidenog cina kada je predsjednica Zastupnickog doma nakon što je odslušala govor o stanju nacije naocilged svih prisutnih kamera poderala papir s njegovom govorom.

Kako su prenijeli svjetski mediji, ovo se desilo nakon što je americki predsjednik pred oba doma Kongresa održao govor o stanju nacije.

Još i prije govora Pelosi, najljuca protivnica Trampa koja je na celu Demokrata kazala je da sa americkim predsjednikom nije razgovarala još od oktobra, prenosi Si-En-En. S druge strane Pelosi je ipak u Kongresu pružila ruku Trampu, ali je on nije prihvatio.

Tramp je bio cesto prekidan aplauzima, ali su se nerijetko culi i zvižduci tokom njegovog govora.

Govorio je više od sat vremena ali nijednom nije spomenuo postupak opoziva koji je Kongres protiv njega pokrenuo, a koji bi trebao biti okoncan u srijedu u Senatu.

Povremeno su se tokom njegovog govora cula i grupna prozivka koja je dolazila iz klubova demokrata. Tako su oni, kada je govorio u uništenju zdravstvenog sektora uzviknuli “ti”, aludirajuci na to da ga je on uništio. S druge strane republikanci su uzvikivali “još cetiri godine”.

(Klix)

Danas objavljeno

Vozio pijan i pod zabranom skrivio tešku nesreću: Vozaču ubici iz Kotor Varoša četiri godine robije

M.

EU se ne šali, pala paprena kazna: Milion evra dnevno

M.

Mijenjaju se uslovi za starosnu penziju u Srpskoj

M.

Ostavite komentar