"Pejdž i Panter su naši, a Gordić je stranac?" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Pejdž i Panter su naši, a Gordić je stranac?”

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović svestan je da regionalni šampion nema toliku finansijsku moć da kupi najbolje srpske igrače.

On je govorio i o prioritetima crveno-belih u narednoj sezoni.

Novinara Sportskog žurnala je interesovalo i da li je tačno da je bez pogovora prihvatio ideju predsednika kluba Nebojše Čovića da se formiranje ekipe bazira na domaćim igračima.

“Ne znam odakle informacija da sam prihvatio i šta sam prihvatio. Najveće moguće blago je da uzmeš ono što imaš i iz onoga što se preziva na ić promovišeš igrača i budeš najbolji. Dolazimo do realnije slike: koji su prioriteti, šta ovaj tim pre svega želi da uradi? Ako su prioriteti osvajanje ABA lige i igranje u Evroligi, treba da vidimo da li možemo sa tim što imamo da uradimo i to”, rekao je Obradović i dodao:

“Pitao bih da li je Pejdž naš, da li je Panter naš? Jel Gordić stranac? Ako smo za to da kupujmo naše, možemo li da kupimo Jovića, Teodosića, Micića? To je težina, to ti daje garanciju, ali to je neostvarivo. Ili, da li možemo sa svim ovim što imamo da ispunimo sve uslove da bismo igrali Evroligu… Tim stvarima treba vrlo studiozno da se priđe i vidi sa čime Crvena zvezda prvo i osnovno može da osvoji ABA ligu?!”.

Danas objavljeno

Rubljov umalo sve ispustio – Rusi vode

Vanja A

Ćaćić: Nadam se da nećemo igrati dubl sa Hrvatima

Vanja A

“Federer je uradio pravu stvar”

Vanja A

Ostavite komentar