Peđa Mijatović i supruga prisustvovali Ramosovom vjenčanju i prosto su blistali - BIGportal.ba
Ex Yu

Peđa Mijatović i supruga prisustvovali Ramosovom vjenčanju i prosto su blistali

Peđa Mijatović i njegova supruga Aneta bili su među zvanicama na vjenčanju fudbalera Serhia Ramosa i njegove supruge modela i voditeljke Rubio Pilar koje je održano u subotu u Sevilji. Oni su privukli poglede prisutnih, a slavni fudbaler je  otkrio i kako su se proveli na vjenčanju godine o kom pričaju svi. “Svadba je…

Peđa Mijatović i njegova supruga Aneta bili su među zvanicama na vjenčanju fudbalera Serhia Ramosa i njegove supruge modela i voditeljke Rubio Pilar koje je održano u subotu u Sevilji.

Oni su privukli poglede prisutnih, a slavni fudbaler je  otkrio i kako su se proveli na vjenčanju godine o kom pričaju svi.

Резултат слика за ramos wedding mijatovich

Svadba je bila zatvorenog tipa, te ne mogu mnogo toga da vam kažem prije nego što o svemu porogovore mladenci. Iskreno, bilo je spektakularno i sjajno organizovano. Mogu slobodno da kažem da je ovo najljepša svadba na kojoj smo moja supruga i ja ikada bili – kratko je rekao Peđa Mijatović,a na pitanje da li se sreo sa Dejvidom Bekamom rekao je:

Dok sam bio direktor Real Madrida, Bekam je igrao za naš klub, tako da se i te kako dobro znamo. Pozdravili smo se i lijepo ispričali – dodao je Peđa koji nije želio mnogo da priča o svadebnom veselju zbog strogih pravila koje su mladenci nametnuli.

Podsjetimo, prije ulaska na vjenčanje gosti su morali telefone da ostave po strani, a svima je naglašeno da o samoj ceremoniji održanoj u katedrali u Sevilji, kao i svadbenom veselju koje je upriličeno kasnije na imanju Ramosovoih ne pričaju, kao i da ne fotografišu.

Glossy

PEĐA MIJATOVIĆ SA SUPRUGOM FOTO: AMG ARHIVA

Danas objavljeno

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

D

Veljača o slučaju “Aleksić”: “Kad imate ime i prezime zlostavljača, ljudi to teže ignorišu”

Zeljka

GLUMCI PRIMILI KINESKU VAKCINU: Dramski umjetnici čekali u redu za imunizaciju na “Beogradskom sajmu”

Zeljka

Ostavite komentar