Pecarski novi igrač FMP - BIGportal.ba
Košarka Sport

Pecarski novi igrač FMP

Marko Pecarski potpisao je trogodišnji ugovor s FMP, samo nekoliko sati nakon što je i zvanično raskinuo saradanju s Partizanom.

“Dolazak Pecarskog u redove FMP, još jedno je veliko priznanje za klub koji je tokom prošlosti iznedrio, razvio i promovisao veliki broj svetski priznatih igrača”, navodi se na sajtu ABA lige.

Pecarski nakon Zemuna, Mega Bemaksaa, Bajerna i Partizana, stiže u Železnik sa epitetom jednog od najvećih talenata evropske i srpske košarke.

Marko je kao 17-godišnjak sa reprezentacijom Srbije do 18 godina osvojio 2017. zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj. Samo godinu dana kasnije osvojio je ponovo sa reprezentacijom do 18 godina zlatnu medalju i bio MVP.

Tokom leta 2019. godine bio je član reprezentacije Srbije do 19 godina, kao i selekcije do 20 godina na Evropskom prvenstvu.

Pecarski je prethodne dve godine proveo u Partizanu, ali je zbog obostranog nezadovljstva, saradnja raskinuta.

Kako je igrač izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu, a stručni štab njegovim igračkim razvojem i napretkom, obavljeni su razgovori nakon kojih je došlo do današnjeg sporazuma o prekidu saradnje“, objavljeno je u petak na sajtu Partizana.

Danas objavljeno

Prve riječi Alkarasa nakon fijaska

Vanja A

Suđenje Kirjosu odloženo zbog problema sa mentalnim zdravljem

Vanja A

Ovako će izgledati stadion od 100 miliona evra u komšiluku

Vanja A

Ostavite komentar