"Peaky Blinders" prepravlja istoriju: Glavni lik ubija Hitlera u predstojećem filmu? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Peaky Blinders” prepravlja istoriju: Glavni lik ubija Hitlera u predstojećem filmu?

Obožavaoci serije “Peaky Blinders” na mrežama već dele svoje teorije za predstojeći film nakon finala 6 sezone u nedelju uveče, a mnogi veruju da će Kilijan Marfi, odnosno Tomi Šelbi, ubiti Adolfa Hitlera.

UPOZORENJE: Nastavak teksta sadrži spojlere

BBC drama Stivena Najta završila se tako što je Tomi ubio Majkla Greja (kojeg igra Fin Kol) pre nego što je otkrio da nije bolestan od terminalne tuberkuloze zahvaljujući natprirodnoj intervenciji.

Pred kraj, protagonista je saznao da je doktorka Holford (Aneurin Barnard) udružila snage sa Osvaldom Mozlijem i Hitlerom kako bi ga prevarila da poveruje da mu je ostalo samo nekoliko meseci života.

Tomi se suočio sa doktorom i razmišljao o osveti, ali je na kraju spustio pištolj i odjahao na konju u daljinu.

Pre nego što su se pojavio popis glumaca u odjavoj špici finalne epizode, Hitler se nakratko pojavio na fotografiji koja je otkrila da je bio kum na Osvaldovom venčanju sa Dajanom Mitford.

Mnogi veruju da bi Hitlerovo učešće u poslednjoj epizodi moglo da inspiriše predstojeći film i nadaju se svemoćnom obračunu, koji bi mogao da “napiše novu istoriju”.

Jedva čekam da vidim Tomija Šelbija kako ubija Hitlera u filmu Peaky Blinders”, napisao je jedan korisnik Tvitera.

Deleći sličan osećaj, drugi je napisao: “Nakon što sam odgledao finale Peaky Blinders-a, iskreno sam uveren da bi Tomi mogao da ubije samog Adolfa Hitlera i da prepravi istoriju”.Deleći sličan osećaj, drugi je napisao: “Nakon što sam odgledao finale Peaky Blinders-a, iskreno sam uveren da bi Tomi mogao da ubije samog Adolfa Hitlera i da prepiše istoriju”.

Prošle nedelje, tvorac “Peaky Blinders”-a Najt objavio je tizer o tome šta fanovi mogu da očekuju od filma.

“Znam tačno šta će se dogoditi, znam šta je priča i pišem u ovom trenutku”, rekao je on za “Metro”.

“To je vrlo specifična priča, zasnovana je na istinitoj priči iz Drugog svetskog rata i biće ispričana na Peaky način”, dodao je Najt a zatim nagovestio da će Stiven Grejem – koji igra novopridošlog Hejdena Staga – biti uključen u projekat za koji se očekuje da bude u bioskopima 2023. godine.

Danas objavljeno

Kreativni direktor „Balensijage“ se izvinjava zbog neprikladne kampanje sa decom

Vanja A

Najbolji bivši na svijetu

Vanja A

Samo jedan posto ljudi za deset sekundi može vidjeti riječ na fotografiji, jeste li među njima

V.R.

Ostavite komentar