"Peaky Blinders" pod istragom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Peaky Blinders” pod istragom

Producenti serije “Peaky Blinders” nalaze se pod istragom jer su nastavili snimanje iako su znali da među zaposlenima ima i onih koji su kovid pozitivni.

Producenti serije “Peaky Blinders”, čija se šesta sezona trenutno snima, nalaze se pod istragom zbog sumnje da su kršili sigurnosne protokole odnosno zato što nisu zaustavili snimanje kada su saznali da je jedan od članova tehničke ekipe pozitivan na virus korone, objavio je britanski list “The Guardian”.

Portparol serije rekao je kako je snimanje bilo nakratko prekinuto nakon što se saznalo da je rezultat testiranja jednog člana ekipe, koji se pokazao pozitivnim, na kraju ipak bio lažan. Međutim, članovi ekipe rekli su kako je snimanje bilo nastavljeno bez obzira što su producenti znali da je jedan član ekipe pozitivan.

Članovi ekipe pitaju se zašto snimanje nije zaustavljeno onog trenutka kada je došao prvi, pozitivan, nalaz na virus korone. Jedan član ekipe tvrdi kako su se rezultati testiranja krili od njih kao i da, nakon što je sve otkriveno, mnogi više ne žele da rade na snimanju te popularne TV serije prenosi Headliner.

Sve ove tvrdnje posebno su zabrinjavajuće ako se zna da je snimanje šeste sezone zaustavljeno u martu prošle godine a nastavljeno u januaru ove godine kada je službeno saošteno kako će se uspostaviti sigurnosni protokoli kako bi se osiguralo snimanje serije kao i sigurnost svih koji su u nju uključeni.

Iz sindikata “Bectu” (Broadcasting, Entertainment, Communications and Theatre Union) potvrđeno je da se ove tvrdnje istražuju a jedan od njegovih čelnika, Spenser Mekdonald, kazao je kako je snimanje trebalo da bude zaustavljeno istog trenutka i da čekaju odgovor producenata na navode članova ekipe.

Danas objavljeno

Britni Spirs: “Ovo je zlostavljanje. Nisam rob. Bijesna sam i plačem svaki dan”

Zeljka

Arheolozi tvrde: I u gvozdeno doba, ljudima su značili nepotrebni predmeti

Zeljka

Lili Džejms kao Pamela Anderson u sceni vjenčanja na plaži

Zeljka

Ostavite komentar