Patriot objavio novu Signature Premium DDR4 memoriju - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Patriot objavio novu Signature Premium DDR4 memoriju

Patriot je predstavio najnoviju Signature Premium seriju DDR4 UDIMM memorije, koja predstavlja Non-ECC unbuffered memoriju dizajniranu da isporuči izuzetan kvalitet, stabilnost i odlične performanse.

Signature Premium DDR4 memorija obezbeđuje širok spektar kapaciteta, omogućavajući kreatorima sistema izbor između različitih brzina i kapaciteta, počevši od 4GB modula do 32GB dvokanalnih kitova. Minimalistički dizajn sa provodnikom toplote nudi odlično hlađenje i kreiran je od visoko kvalitetnog aluminijuma. Ovi memorijski moduli nude pouzdanost i za one koji svoje sisteme grade za poslovanje, uz smanjenje troškova.

Novi memorijski moduli su kreirani od osmoslojnog PCB-a, kako bi se osigurao odličan integritet signala za stabilnost, uz nuđenje dodatnog potencijala za poboljšane performanse na bilo kojim Signature Premium DRAM modulima.

Memorija je podržana limitiranom doživotnom garancijom, a sugeriše se da su Patriot Signature Premium DDR4 memorijski moduli perfektna opcija za bilo koji PC sistem ili nadogradnja za bolje performanse.

Više detalja o dostupnim modelima i kapacitetima Signature Premium DDR4 memorije je dostupno ovde.

Izvor: TechPowerUp

Danas objavljeno

D-Wave tvrdi da može izgraditi gate model kvantog računara

V.R.

Šta će Apple predstaviti 18. oktobra i kako pratiti uživo?

V.R.

Stižu Motorola Moto G71 5G i G51 5G

V.R.

Ostavite komentar