PATRIJARH PORFIRIJE NA EXITU: "Oduvijek je volio rok muziku" - BIGportal.ba
Ex Yu

PATRIJARH PORFIRIJE NA EXITU: “Oduvijek je volio rok muziku”

Patrijarh Porfirije posetio je najpopularniji festival u Srbiji, Exit, gde ga je narod srdačno pozdravljao, a on je svima uzvraćao i fotografisao se za uspomenu.

– Divno je bilo videti patrijarha Porfirija na jednom festivalu kao sto je Egzit. To možda u prvi mah niko ne bi očekivao, ali to samo pokazuje da je čovek iz naroda i da se ne libi da posećuje mesta, na kojima ga ne bismo očekivali. Svi su bili oduševljeni, što je i pored mnogobrojnih obaveza svratio do tvrđave, da vidi kako sve izgleda. On je i dalje naš Novosađanin, proveo je ovde sa nama u Kovilju i Novom Sadu više od 20 godina, iako je sada na čelu Crkve u Beogradu. A znamo da naš patrijarh voli muziku koja se ovde izvodi – uz osmeh je za “Kurir” rekao bogoslov Miloš, koji je imao čast da popriča i da se slika sa patrijarhom.

Inače, najbolji drugovi patrijarha Porfirija ranije su otkrili da je oduvek voleo rok muziku.

– Nosio je malo dužu kosu, slušao rokenrol i gotovo sve devojke bile su zaljubljene u njega. Uvek je bio odmeren, lepo vaspitan, veliki prijatelj koji je svima želeo da pomogne – rekao je Dušan Delić, umetnik iz Čikaga.

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar