Patrijarh Porfirije izrazio saučešće porodicama stradalih na Cetinju - BIGportal.ba
Region Vijesti

Patrijarh Porfirije izrazio saučešće porodicama stradalih na Cetinju

Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije izrazio je saučešće povodom tragedije na Cetinju u kojoj je život izgubilo jedanaest osoba, među kojima i dvoje djece.

Srpski patrijarh izrazio je saučešće porodicama nastradalih, premijeru i Vladi Crne Gore, ali i svim stanovnicima Cetinja i građanima Crne Gore, piše na “Instagram” nalogu patrijarha.

– Molimo se da Vaskrsli Gospod Hristos upokoji u Svome Carstvu duše svih nevino postradalih na Cetinju. Molimo se i za porodice i rodbinu postradalih, da im Gospod pošalje utjehu i snagu da ove teške dane stradanja iznesu sa verom i nadom u sveopšte vaskrsenje, koje je Hristos svojim Vaskrsenjem podario svakom čovjeku. Neka Gospod, molitvama Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca, daruje snagu i brz oporavak i svima koji su na Cetinju zadobili teške rane i ozljede – naveo je patrijarh Porfirije.

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin čiji su inicijali V.B. ubio je juče na Cetinju iz lovačke puške desetoro ljudi, među kojima i dvoje maloljetne djece, potvrdio je direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin

Danas objavljeno

Kralj Saudijske Arabije imenovao sina za premijera

M.

Nebenzja u UN: U našim genima odbrana otadžbine i zaštita slabijih

M.

Sabotaža? “Hvala, Ameriko”

M.

Ostavite komentar