Patike i večernja hanjina? Kako se nose patike? - BIGportal.ba
Magazin Moda

Patike i večernja hanjina? Kako se nose patike?

Patike sada možete videti uz šarene patike i večernju haljinu.

Već smo pisali o tome da se ove godine patike nose uz odela, haljine i suknje, ali s obzirom na to da nikako ne izlaze iz modnog fokusa, osećamo se dužnima da im posvetimo još malo prostora, stavljajući ih u glavnu ulogu.

Patike su efektne

A model walks the runway for Maaji Swimwear Summer collection 2021 fashion show during Paraiso Swim Week 2020 at Miami Beach, FL in the SLS Hotel South Beach on August 23rd, 2020

Foto: Šater

Munjevitom brzinom, patike su postale neizostavni deo garderobe oba pola i svih uzrasta, od najmlađih do najstarijih. Za njih nijedan stil nije obavezujući, uklapaju se u najsvečaniji podjednako dobro kao u potpuno sportski.

Patike nose svi.

A izgledaju… najkraće rečeno – efektno.

Neprimetne patičice tankih đonova u poslednje vreme uopšte nisu moderne, dok one sa “nabudženim” đonom, koji je još glomazniji nego što je bio vazdušni, kod njihovih prethodnica iz 90-ih godina, samouvereno vladaju gradskim ulicama, salama za poslovne sastanke i noćnim klubovima.

Što šarenije

Što šarenije, to bolje, geslo je koje “boji” najveći broj modela, a drečavost je još jedna od poželjnih karakteristika, koja se uočava i na pertlama. Upadljive, tirkizno-bele, ili, pak, boje ciklame u kombinaciji sa svetlo roze i tirkiznim đonom, samo su neki od modela predstavnika ovog pravca.

Uz šarene patike šarene pantalone.

Ne smeta ako uz njih obučete podjednako šarene pantalone ili haljinu, ili se ogrnete jednostavnim, za broj većim sakoom. Patike ostaju dole, da pričaju neku svoju priču, pozivajući vas da se prvo zagledate baš u njih.

Patike uz večernju tašnu Foto: Depozit

Nešto nežniju varijantu dočaravaju svetloroze patike, sa nežnim, penasto-debelim, belim đonom, koje mogu i glamurozno da izgledaju u kombinaciji sa malom lakovanom torbom, u istoj boji.

Kako bilo, u patikama će vam biti udobnije nego u cipelama, a izgledaćete podjednako moćno.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar