Potrebno vam je samo dva minuta da dobijete ukusan umak, a najbolje od svega je da uopšte ne morate da ga kuvate.
Sastojci:
- 1 konzevra tunjevine
- 2 čena belog luka
- 2 kašičice peršuna
- 3 kašičice maslaca
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 70 g parmezana
- so, biber
- testenina
Priprema:
- Oceđenu tunjevinu sipajte u posudu, a zatim dodajte iseckan beli luk, maslac, pavlaku za kuvanje, peršun, so, biber i parmezan.
- Pomešajte sastojke i dobro ih umutite pomoću miskera. Ukoliko tunjevina neće dobro da se usitni, možete je dodatno umešati viljuškom.
- Na uobičajen način skuvajte testeninu. Ocedite je, stavite je u posudu sa pripremljenim sosem od tunjevine i na kraju sve dobro promešajte i servirajte.