Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače. Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS. Kako preno “Mozzart“, Partizan se našao u ovom problemu…

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače.

Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS.

Kako preno “Mozzart“, Partizan se našao u ovom problemu jer nije izmirio ranija dugovanja, koja su ustanovljena na osnovu pravosnažnih rešenja fudbalskih organa.

U istom poblemu se nalaze još neke ekipe iz Superlige poput Rada, a tu su i ekipe Zemuna, Dinamo Vranja i Borca iz Čačka koji će se od sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Ipak očekuje se da ekipa iz Humske u skorije vreme reši ovaj problem da bi mogla da završi transfere Dominika Dinge i Aleksandra Lutovca.

Danas objavljeno

Real Sosijedad sa igračem manje do pobjede u 90′

V.R.

Španac stavio Nadala ispred Đokovića

V.R.

Šifrin: Želim da se takmičim u Pekingu u svih pet disciplina

V.R.

Ostavite komentar