Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače. Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS. Kako preno “Mozzart“, Partizan se našao u ovom problemu…

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače.

Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS.

Kako preno “Mozzart“, Partizan se našao u ovom problemu jer nije izmirio ranija dugovanja, koja su ustanovljena na osnovu pravosnažnih rešenja fudbalskih organa.

U istom poblemu se nalaze još neke ekipe iz Superlige poput Rada, a tu su i ekipe Zemuna, Dinamo Vranja i Borca iz Čačka koji će se od sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Ipak očekuje se da ekipa iz Humske u skorije vreme reši ovaj problem da bi mogla da završi transfere Dominika Dinge i Aleksandra Lutovca.

Danas objavljeno

“Rekao mi je: ‘Ako igram 15 minuta, daću jedan’ – ako igraš pola sata, daćeš dva?”

Zeljka

Đoković dobio odgovor i on glasi “Ne”

Zeljka

Jokić i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver

Zeljka

Ostavite komentar