Partizani dolaze VIDEO - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Partizani dolaze VIDEO

“Partisans 1941” je strategija u realnom vremenu, koja događaje sa početka Drugog svetskog rata pokušava da sagleda na malo drugačiji način, baveći se teškim svakodnevnim životom ruskih partizana, u kojima svakako ima i akcije.

Ako ste oduvek želeli da u igri sa tematikom Drugog svetskog rata vodite partizane, uskoro ćete za to dobiti priliku, i to u predstojećoj igri moskovskog studija “Alter Games”.

Neće to biti klasično puškaranje, a kako navode developeri, ni istorijska simulacija. Najavljuju složenu taktičku igru u kojoj će vas do pobede voditi informacije, strpljenje i oprez.

Kao komandant ćete voditi više od 10 partizana od kojih svaki ima svoju jedinstvenu priču. Neki će biti obučeni vojnici, a neki obični civili. Na vama je da ih provedete kroz neprijateljske redove.

Igra će imati nekoliko modova. Zasada je potvrđena samo verzija za PC, ali datum njenog izlaska još nije poznat.

Drugi svetski rat je i do sada bio tema brojnih igara, prvenstveno pucačina iz prvog lica, a neke od njih su izazvale i kontroverze.

Tako su neki izdavači morali iz svojih igara da izbace nacističke simbole, kako bi mogli igru da plasiraju na određeno tržište.

Nemačka je prošle godine ipak ukinula potpunu zabranu prikaza nacističkih simbola u video-igrama. Međutim, ni u jednoj od tih igara do sada u fokusu nisu bili partizani.

Izvor: B92, Index

Danas objavljeno

Samsungov Tizen OS će uskoro raditi na mnogo više televizora drugih brendova

Vanja A

Četiri rakete Sojuz biće lansirane 2022. godine

Vanja A

Apple macOS Monterey dostupan za preuzimanje

Vanja A

Ostavite komentar