26. Augusta 2022.

Partizan se loše proveo na žrebu i završio u “grupi smrti”

Big Portal

Pored njih, u grupi H će biti još Keln, Nica i Slovacko. Kada pogledamo prva dva imena dovoljno nam je da zaključimo da će prolaz Partizana u narednu rundu biti teško izvodljiv.

Ponadali su se u Humskoj sigurno kada je Fiorentina prva izvučena iz drugog šešira i završila u grupi A, ali su potom dobili i drugu najbolju, ako ne i najbolju, ekipu iz drugog kruga izvlačenja kuglica.

Kao da to nije bilo dovoljno, dobili su i najjaču ekipu iz trećeg šešira francusku Nicu koja je možda i bolja ekipa od Kelna i Fiorentine.

Poslednji rival u grupi će im biti češki Slovacko, ali čak i da budu uspešni u duelima sa njima, teško da će ekipa Gordana Petrića moći da ponovi uspeh iz prošle sezone i plasira se u nokaut fazu.

https://www.instagram.com/p/ChuU262sqPO/?utm_source=ig_web_copy_link

Partizan nije najjača ekipa u prvom šeširu, daleko od toga, ali stvarno nisu imali sreće kada pogledamo koga su drugi timovi izvlačili.

Tako će Molde, Đurgarden i Šamrok biti rivali Gentu za prolaz dalje, dok ni Bazel ne bi trebalo da ima težak posao sa Slovanom iz Bratislave, Žalgirisom i Pjunikom.

Biće teško za tim iz Humske. Da li i nemoguće – videćemo.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare