Partizan prodao Rikarda za 3,6 miliona evra - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Partizan prodao Rikarda za 3,6 miliona evra

Napadač sa Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš napustio je redove beogradskog Partizana i svoju karijeru nastaviće u Dubaiju. Šampion Dubaija Al Šarž platio Partizanu 3,6 miliona evra za usluge napadača Rikarda Gomeša, pa je i ta saga napokon dobila kraj, kako je saznao Telegraf. Klub iz Emirata je imao i olakšavajuću…

Napadač sa Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš napustio je redove beogradskog Partizana i svoju karijeru nastaviće u Dubaiju.

Šampion Dubaija Al Šarž platio Partizanu 3,6 miliona evra za usluge napadača Rikarda Gomeša, pa je i ta saga napokon dobila kraj, kako je saznao Telegraf.

Klub iz Emirata je imao i olakšavajuću okolnost, pre nego što je stupio u kontakt sa Partizanom već je dogovorio lične uslove, odnosno platu sa Rikardom i njegovim agentom na godišnjem nivou i na taj način se praktično zaštitio od drugih klubova, obezbeđujući sebi mir u pregovorima sa crno-belima.

Pregovori između Partizana i Al Šarža su prilično dugo trajali, pošto su čelni ljudi šampiona Dubaija prvo podigli, pa posle spuštali svoju ponudu što je iritiralo kako beogradski klub, tako i samog napadača, ali je sve na kraju završeno na zadovoljstvo sve tri strane.

Rikardo Gomeš je u Humsku stigao bez obeštećenja, tako da je ovo definitivno jako dobar posao uprave Partizana.

Danas objavljeno

Kecmanović se ne šali: Preko Australijanca do drugog kola

Vanja A

Drama za pamćenje – Đere eliminisan

Vanja A

“Jović će igrati 47 minuta po utakmici, odmah ide u startnu petorku”

Vanja A

Ostavite komentar