9. Juna 2022.

“Partizan je nanio ogromnu štetu srpskoj košarci”

Big Portal

Na njoj se donosi odluka o tome na koji način će Partizan biti sankcionisan, a spominjalo se čak i da će biti preseljen u treći rang takmičenja.

U međuvremenu se oglasio predsednik KLS Aleksandar Grujin koji je istakao da je ovime naneta velika šteta našoj košarci.

“Iskreno, veoma smo iznenađeni ovakvom odlukom Partizana. Ne postoji aposlutno ni jedan jedini razlog za tako nešto. Ovime je nanesena ogromna, izuzetna šteta srpskoj košarci, ligi ali i državi Srbiji, koja puno ulaže u naš sport”,
 rekao je Grujin za “Sportal”.

“Što se nas tiče, o ovome će se izjasniti predsedništvo i članovi lige. Svi akti će biti primenjeni i neće biti nikakvog aboliranja i gledanja kroz prste, jer ovo je velika sramota”.

Istakao je da su napadi krenuli baš posle poraza Partizana od Burse u Evrokupu.

“Usledili su napadi na nas zbog propozicija koje su iste godinama (da je rangiranje povezano sa plasmanom u regularnom delu ABA lige), koje su potvrđene pre početka sezone i nedavno na sastanku u aprilu. Mi smo naravno otvoreni za sve predloge Partizana, ali tražiti fajnal-for umesto plej-ofa dva meseca pre početka je potpuno van svake logike i procedure. Dakle, nije problem da se nešto predloži, ali ovde je sporan tajming”
, pojasnio je Grujin.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare