27. Augusta 2022.

Partizan dobija “pojačanje broj 1”

Big Portal

Reč je o zadnjem veznom belgijskog Standarda, koji se već neko vreme dovodi u vezu sa crno-belim.

“Očekujem, Gojko je taj koji je broj 1. Klub će sve učiniti, radi sve da se to završi, ali ima i druga strana. Standard ima svoju računicu i prioritete, bilo bi dobro da dođe, ako ne sad onda može u januaru i tada će nam biti pojačanje. Nisam dobio nijednu informaciju da će Vujačić da ode u Soči, ako se to desi želim mu svu sreću, svi smo mi tražili novi put i nove izazove. Ako on ode, onda imamo manjak na centarhalfu”, naveo je Petrić.

Upitan da li je zadovoljan sastavom, Petrić je rekao da mu je “trenutno u redu” i da ne bi hteo da gomila igrače.

“Biće tu možda nezadovoljnih jer svi hoće da igraju, ako neko ode ili se povredi treba nadomestiti, a šta će biti u januarskom prelaznom roku, da li ćemo zarotirati, prodavati, dovesti, to je moja filozofija koju treba da prenesem klubu šta treba da se radi da Partizan bude jači u narednom periodu. Bio sam funkcioner, sada trener i trebalo bi da se uklapam u politiku kluba i da to pratimo. Da li ćemo svi zajedno uspeti da promenimo filozofiju Partizana videćemo u narednom periodu”, dodao je on.

Nekadašnji fudbaler crno-belih rekao je da u ovom periodu mora da se radi kako bi se klub pripremio za januarski prelazni rok.

“Ako procenimo šta to želimo od Partizana naravno da ćemo razgovarati i doći do zajedničkog rešenja sa ljudima u sportskom delu”, zaključio je Petrić.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare