5. Marta 2020.

Partizan čestitao Zvezdi rođendan

Big Portal

Naime, čelnici Partizana čestitali su čelnicima Crvene zvezde 75. rođendan što je dobar pokazatelj da bi dva najveća srpska sportska društva u budućnosti mogla da se vrate pravom i zdravom rivalstvu.

Čestitka iz Humske je objavljena na sajtu Sportskog društva Crvena zvezda, koje je na istom mestu objavilo i odgovor.

U ime crno-belih čestitku su potpisali predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić i generalni sekretar Milan Obućina, a u ime crveno-belih
Predsednik Skupštine prof. dr Petar Škundrić, predsednik Upravnog odbora dr Nebojša Čović i generalni sekretar Igor Milojević.

Mi vam prenosimo prepisku između Humske 1 i Ljutice Bogdana 1a u celosti i bez izmena.

“Poštovani,

Čestitajući Vam 75.godišicu osnivanja Vašeg sportskog društva, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno i neprolazno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja i afirmisanja atmosfere uvažavanja i sportskog duha, na dobrobit srpskog sporta.“

Srdačno,
JSD Partizan

Predsednik
Milorad Vučelić

Generalni sekretar
Milan Obućina

Čelnici Sportskog društva Crvena zvezda zahvalili su se sportskom rivalu na čestitci:

“Poštovana gospodo,

U ime Sportskog društva Crvena zvezda i svih iz velike crveno-bele porodice, najiskrenije Vam zahvaljujem na upućenim iskrenim čestitkama povodom rođendana SD Crvena zvezda.

Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana kao stubova srpskog sporta, obeležilo je 75 godina postojanja naših sportskih društava, ali i donelo brojne uspehe jugoslovenskog i srpskog sporta u decenijama za nama.

Zato i u ovom trenutku, uz još jednom, zahvalnost na iskrenim čestitkama, izražavam nadu da će naša sportska društva u godinama i decenijama koje dolaze, razvijati atmosferu sportskog duha, uvažavanja i viteštva na sportskim terenima.

Kao najveći ambasadori i simboli srpskog sporta, imamo obavezu prema generacijama koje dolaze i rastu uz Crvenu zvezdu i Partizan, a iz čega će veliku dobit imati i srpski sport i društvo u celini!“

Predsednik Skupštine
prof.dr Petar Škundrić

Predsednik Upravnog odbora
dr Nebojša Čović

Generalni sekretar
Igor Milojević”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare