Parkiranje: Video ''zapalio'' mreže - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Parkiranje: Video ”zapalio” mreže

Na Facebooku je objavljen videozapis na kojem nepoznata žena pokušava da isparkira automobil i u tome nikako ne uspijeva, a svojim nespretnim pokušajima oštećuje automobil parkiran sa njene lijeve strane.

Vozač koji je sjedio u automobilu iza nje sve je snimio, a na videu se jasno vidi kako se žena muči s napuštanjem parkinga.

Ono što je najviše iznenadilo i nasmijalo korisnike Facebooka je situacija u kojoj žena oštećenja na automobilu pored sebe u jednom trenu pokušava da obriše rukom, a potom se vraća u automobil i na kraju uspijeva da izađe sa parking mjesta.

Video je ubrzo postao viralan te je pokrenuo brojne reakcije. Iako su neki kritikovali autora videa da je trebalo da pomogne ženi u nevolji umjesto da je snima, većina se ipak složila da njeno posjedovanje vozačke dozvole predstavlja opasnost za ostale učesnike u saobraćaju.

“Ko je njoj dao vozačku dozvolu?”, “Jedini način da se njoj pomogne je da se pozove policija”, bili su samo neki od komentara, prenosi “Index.hr”.

(Index.hr)

Danas objavljeno

Tata Makaroni dao sinu ime HTML

Zeljka

Buran život Fare Fosit i Rajana O’Nila: Droga, prevare, problematičan odnos sa djecom

Zeljka

Nova “igračka” Džefa Bezosa?

Zeljka

1 Komentar

jovanovic 3 Aprila, 2019 at 3:22 pm

e,ovde se vidi kako smo mi ljudi NELJUDI.Umesto da si iskocio iz kola i pomogao sirotoj zeni ti si se radovao njenoj muci.Snimao si sa strpljenjem i mislio si dobices za to Nobelovu nagradu.A ako vozi auto znaci ima vozacku dozvolu.Znas li da si moro prekriti njenu tablicu sa brojem?.Svakoga ponekad snadje u zivotu da si covek ne moze da objasni.Ko zna u kakvoj je muci ona biila.I na kraju za tvoj video dajem ocenu NULU.0-

Odgovori

Ostavite komentar